Het belangrijkste is dat je je thuis voelt in je eigen huis. Met de volgende items geef jij je huis net dat beetje extra karakter en jouw persoonlijke stijl.

Het daglicht zelf kunnen regelen, naar buiten kijken en privacy combineren 
De houten jaloezie past in elk interieur en mag eigenlijk niet ontbreken in de trend van nu; duurzaam wonen. Het geeft uitstraling en heeft stijl. Doordat deze zonwering in verschillende lamelbreedtes te leveren is, kun je de lichtinval zelf bepalen. Voor wat meer privacy kun je voor de fijne 35 mm lamel kiezen. Heb je grote ramen en een mooi uitzicht? Kies dan de 70 mm lamel, om zo beter van het uitzicht te genieten. Naast deze 2 soorten lamelbreedtes is de meest verkochte lamel de tijdloze 50 mm lamel. Door de lamellen te kantelen, bepaal je zelf de lichtinval. De afwerking kun je zelf samenstellen. Je kunt kiezen voor een basic ladderkoord of een stoere ladderband . De keuze hangt af van de stijl en kleuren in huis. De kleuren en materialen zijn onder andere naturel bamboe, ruw gebeitst hout, grijs mat gelakt, wit hoogglans lak of houtlook. Je kunt dus alle kanten ermee op.  
TIP: Denk ook eens aan elektrische bediening. Past helemaal in het smart wonen van nu. Het nieuwste behang gespot
Behang met een koninklijk tintje. De naam zegt het al: NEO ROYAL, ontworpen door Marcel Wanders. Afgelopen week heb ik dit behang kunnen bewonderen tijdens de presentatie van dit nieuwe boek bij ons in de showroom. Wij zijn er weg van en zien het helemaal voor ons! Vooral de blauwtinten op de foto’s spreken ons erg aan.In deze blog alvast een voorproefje. Het behang heeft een krachtige uitstraling en karakter. Er zijn een aantal uitbundige en chique patronen, maar er zijn ook mooie basis motieven te vinden, zoals een streep, ruit en effen uni. De motieven met ornamenten zijn op geheel eigen wijze toegepast en geven een bijzonder effect. Zeker de moeite waard om deze collectie eens te gaan spotten bij jouw Decokay Oost in Assen!Terug van weg geweest:
Vroeger werd de houten visgraat vloer als klassiek beschouwd, maar het is één van de trends van 2017. Het geeft de basis van jouw woning een unieke stijl. Naast de bekende houten visgraat vloer is deze ook verkrijgbaar in PVC, laminaat en vinyl. Vaak zijn er diverse kleuren zoals naturel of vergrijsd hout. Het grappige is dat het motief momenteel ook in diverse behang collecties terugkomt. Waar ga jij de vernieuwde visgraat toepassen?Verftechniek op de muur:
Naast de standaard muurverf is er de matte krijt- en kalkverf. Deze geeft een zacht poederachtig effect, een warme sfeer en is verkrijgbaar in volle diepe kleuren. Door deze verf aan te brengen met een roller kun je een heel strak effect krijgen, maar breng je deze aan met een grove blokkwast dan krijg je een doorleefde muur met schaduwwerking. Je moet het durven, maar het is een kwestie van
uitproberen en je eigen draai er aan geven. Tips en voorbeelden zijn te krijgen bij jouw Decokay Oost in Assen. Naast dat je deze verf op de muur kunt aanbrengen is het ook mogelijk houten meubels hiermee te bewerken. Wel verstandig is om het hout daarna met een matte lak of was af te werken ter bescherming.Tip: Kies één item waar jij de nadruk op wilt leggen in je huis. Dat kan bijvoorbeeld de muur, vloer of zonwering zijn. Alles neutraal houden is gemakkelijk en veilig, maar probeer het eens en je zult zien dat dit ene item net dat beetje extra karakter geeft in het interieur
 
Veel woonplezier!