De periode om eens een kritische blik op je huis te werpen. Welk hoekje of deel van het huis is niet naar je zin? Het plan begint bij de basis van je interieur. De vloer, verfwerk en de wanden. Daarna de aankleding met zonwering en gordijnen. Start met inspiratie op te doen in de woonwinkel bij jou in de buurt!

Bron: Flexa

Vloeren:
De vloeren van dit moment zijn PVC en PVC-click. Het is praktisch, slijtvast en ideaal met vloerverwarming. Afhankelijk van de situatie kies je de plak- of click versie. Het PVC is in hout- en steenmotief verkrijgbaar. Leg het houtmotief in standaard planken of in het populaire visgraad. Wil je een stoere sfeer dan kies je een betonlook of tegelmotief. Er zijn tal van mogelijkheden. Een mooi karpet maakt je zitgroep compleet. Wist je dat van elke vloerbedekking een karpet kan worden gemaakt!


Bron: Quick-Step

Verf:
Een trendy kalkmatte uitstraling. Zet de matte uitstraling door in heel je huis. Kozijnen, deuren en kasten. De verf is verkrijgbaar in matte lak en muurverf kalkmat. Wil je een strak resultaat, gebruik een roller. Voor een stoer streep effect gebruik je de kwast of blokkwast. Leef je uit op die ene houten kast die al jaren een doorn in het oog is. Kies een mooie vergrijsde kleur krijtverf en zet de kast weer in de spotlights in deze nieuwe matte uitvoering. Bekijk bij jouw Decokay Oost in Assen de verschillende kleurenwaaiers om de juiste kleurkeuze te maken.

  Bron: Flexa

Wanden:
Door een wand te behangen geef je binnen no time je kamer een metamorfose. Behang is er in vele variaties. Momenteel zie je veel ruwe patronen, zoals linnenlook. Nieuwe boeken zijn RAW van BN-Wallcoverings en Scandinavian Style van AS. Behang is in diverse kleuren leverbaar, vergrijsde tinten zijn nu de trend.


Bron: AS Creation

Zonwering:
De houten jaloezie is één van de meest verkochte items op het gebied van zonwering. Naast de diverse merken heeft Decokay Oost in Assen een eigen Decokay Oost in Assen Design houten jaloezieëncollectie. Deze collectie vernieuwd en is de moeite waard om in de showroom te gaan bekijken. Verkrijgbaar in de lamelbreedtes 35 en 50 mm. met of zonder ladderband . Naast wit zijn er diverse kleuren en houttinten. Stoer en industrieel is de zwarte uitvoering met zwart ladderband van bece® raamdecoratie. bece®


Bron: bece®

Gordijnen:
Het gordijn zie je steeds meer terug in het interieur . Het heeft een huiselijke warme sfeer en dat is wat iedereen wil. Vooral als je het gordijn voert geeft het een rijke uitstraling. Daarnaast geeft voeren meer voordelen: het beschermt tegen verkleuring, houdt het zonlicht goed tegen en geeft de ruimte akoestische isolatie. Voor een creatief effect kies je de transparante stof aan de kamerzijde en de dichte stof erachter.

Bron: Jab Anstoetz Bron: Holland Haag


Tip: Maak een Moodbord op een stuk karton of op Pinterest. Knip plaatjes uit je favoriete woonmagazine en verzamel materialen. Zo ontdek je wat past in jouw huis.


Bron: Jab Anstoetz

Nieuws: 
Er zijn weer een aantal mooie nieuwe behangboeken gespot bij Decokay Oost in Assen. Behang met ruwe industriële patronen, bladmotieven om verliefd op te worden en zachte marmer effecten. Te bewonderen in de boeken van BN-Wallcoverings: RAW, INTERIOR AFFAIRS, RISE & SHINEBron: BN Wallcoverings